Dette innlegget blir ikke langt. Det er ment som en forsiktig oppfølger av ting jeg har skrevet litt om tidligere, og ikke minst, en start på det jeg håper blir en grundig og utfyllende oppfølging framover våren. Først må jeg få tatt en titt på et par ting ved selvsyn, og da må snøen være helt borte først.
En historisk upassende figur ble funnet i Osebergskipet
Solkorset var opprinnelig ikke annet enn en sirkel med et likesidet kors på innsiden, som fire eiker i hjulet. Etter hvert ble den forenklet til å kun vise kortere streker i ytterenden av de fire “eikene”. Folk flest kjenner symbolet best som svastikaen, mest kjent som hakekorset.
Det har sin opprinnelse i Asia for flere tusen år siden, og ørlite plagsomt er det nok for mainstreams paradigmeryttere og portvoktere at det har en så viktig posisjon i vår norrøne historie. Mindre plagsomt er det nok ikke at det dukket opp på en Buddha-figur, og da snakker jeg ikke om en figur funnet i Asia, men en som dukket opp under utgravingene av selveste Osebergskipet i Vestfold.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d9/Buckle_from_Oseberg_Vikingship_Buddha.JPG
I innlegget Jernproduksjon for Romerriket i Gudbrandsdalen? la jeg inn disse to bildene av buddhistisk og norsk-“kristen” byggeskikk.
Et nytt hakekors, en swastika, altså et arisk solkors, er funnet i Kvinnherrad. Den påståtte gudefiguren er fra før vikingtiden, altså før vi “nordmenn” begynte å seile havet rundt. Fra NRK.no:
– HISTORISK FUNN: Figuren har eit hovud i kvar ende og eit svastikateikn på midten. Håkon Huse (t.v.) fann figuren då han søkte med metalldetektor på garden til grunneigar Kjell-Tore Holmedal (t.h.). FOTO: HÅKON HUSE/ELISABETH BERG HASS
Kanskje på tide å omskrive Norges historie så den i det minste begynner ligne på virkeligheten?
Hakekorset finnes i alle de rester av den ariske kultur som finnes, og særlig ser vi mange og klare eksempler fra de vediske kulturer i Asia, et område mainstreams portvoktere har blitt tvunget til å innrømme har med ariere å gjøre. Selv er jeg av den oppfatning at den ariske kulturen er mange tusen år eldre, og at de ariske spor som finnes i asia nå i dag kun er rester av et forsøk på re-etablering av den kunnskapen den opprinnelige befolkningen hadde.
Norge opplevde innvandring fra andre kulturer og regioner allerede for flere tusen år siden, og etter hvert kom også arbeidsinnvandring i forbindelse med jernproduksjon for Romerriket. Det finnes spor etter asiater hele veien, og jeg har planer om å legge fram mengder med vitenskapelig dokumentasjon på dette senere.